Primavera 2016-COCINA
Curs de cuina sense gluten. Simona Marinelli
En este taller aprenderás a elaborar un menú completo sin gluten (un entrante, un plato principal y un postre). Recetas naturales y energéticas, con productos exclusivamente de origen vegetal y de temporada, y mayoritariamente localesy ecológicos. Y descubrirás que sí se puede cocinar sin gluten y preparar platos creativos y deliciosos.
Curs de cuina hamburgueses, postres. Alejandra Schwartz.
En su tercera edición nos centraremos en la elaboración de las deseadas hamburguesas vegetales con mucho gusto y como no siempre hay sitio para unos postres veganos elaborados sin aditivos artificiales.
Superxef. Raul Torrent
Un viernes más nos aventuraremos en la propuesta familiar del Superxef en la que los peques se encargan de hacer la cena con nuestro cocinero preferido. Primero cocinan los peques luego nos lo comemos todos juntos.
LA NOSTRA MISSIÓ
Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.
dilluns, 21 de març del 2016
Properes activitats al menjador
Etiquetes de comentaris:
actividades,
activitats,
barri,
bio,
cocina saludable,
cuina infants,
eco,
familiar,
menjador c ala rosa,
sagrera,
sant andreu,
sin gluten,
superxef,
tardes,
vegana,
vegano,
vegetariana
dissabte, 5 de març del 2016
Menu GENT GRAN
- Què oferim ?
A
Ca la Rosa t'ajudem a menjar sa i equilibrat cada
dia
sense necessitat de cuinar.
Demana
el teu menú casolà
per tota la setmana
adaptat
als teus gustos i objectius.
Pregunta
per la contractació mensual
del
servei, amb recollida al Menjador
per
a millors avantatges.
Els
enviaments a domicilis,
pel
moment només es poden fer
per
un mínim de 4-5 menús.
Què
cuinem ?
Els
menús estan formats per un caldo, plat principal, segon plat i
postres, fruita o iogurt. 80 % dels productes són de producció
ecològica certificada. Peix, carn, verdures, llegums, fruita, pa i
elaborats.
El
cost mensual del menú es de 136 € .
El
preu del menú individual es de 7'50 €.
Per
informació passeu per c. Mossen Juliana, 23 o truqueu al 651425292
Menjador
ca la Rosa cooperativa.
menjadorcalarosa@gmail.com
Etiquetes de comentaris:
avis,
carmanyola,
congrés,
eco,
gent gran,
gente mayor,
menú,
per emportar,
sagrera,
sant andreu
dilluns, 15 de febrer del 2016
Xerrada sexualitat infantil
Des del menjador tenim el plaer de tenir l'Anna Salvia entre nosaltres
en aquesta xerrada d'acompanyament a la sexualitat infantil.
Us deixo el cartell digital amb la informació.
Si us plau feu-la arribar a qui creieu.
Etiquetes de comentaris:
acompanyament respectuós,
anna salvia,
infants,
menjador ca la rosa,
sagrera,
sexualitat infantil,
tardes,
xerrada
Superxef
En aquesta proposta els infants son els protagonistes,
venen a cuinar amb nosaltres de 19 a 21h
i després les families venen a sopar el que hem cuinat.
Remenem ingredients,
noves olors,
entenem els procesos d'elaboració
i poc a poc anem construint receptes molt sencilles.
La cuina és un territori de nens i nenes.
FORA PARES!
diumenge, 14 de febrer del 2016
dissabte, 13 de febrer del 2016
Quan t'agrada el que fas...no hi ha final
Preparar menús per ser menjats lluny d'aqui.
Fer que els teus fillets surtin amb vestit de mudar per fer patxoca.
Convertir una necessitat bàsica com és el menjar en un plaer pels sentits.
Taladrar les etiquetes en forma de fulla de plataner, triar la beta del color que més s'escau, trobar la manera més pràctica de fer un pack, repassar cada detall , cada ingredient amb consciència.
El resultat serà més bo o menys però estic convençuda que l'energia que transmet omple l'anima també del qui ho reb.
Aquest cop a més a cada etiqueta hi hem posat una frase bonica, com les de les galetes de la sort xineses.
Algú s'hi haurà fixat? només les més observadores.
Fer que els teus fillets surtin amb vestit de mudar per fer patxoca.
Convertir una necessitat bàsica com és el menjar en un plaer pels sentits.
Taladrar les etiquetes en forma de fulla de plataner, triar la beta del color que més s'escau, trobar la manera més pràctica de fer un pack, repassar cada detall , cada ingredient amb consciència.
Aquest cop a més a cada etiqueta hi hem posat una frase bonica, com les de les galetes de la sort xineses.
Algú s'hi haurà fixat? només les més observadores.
Prepare menus to take and away. Make your little children go dress moved to patxoca .
Become a basic necessity like food is a pleasure for the senses .
Drill tags in a banana leaf , choose the most appropriate color beta , find the most practical way to make a pack , reviewing every detail , every ingredient consciousness .
The result will be more or less good but I am convinced that the energy transmitted also fills the soul of who receives it.
This time also we have each label is a nice phrase , such as the Chinese fortune cookies .
Someone will be fixed ? only the most observant .
Etiquetes de comentaris:
ca la rosa,
cocina,
comedor infantil,
ecologic,
food,
menjador ca la rosa,
menu per emportar,
organic,
sagrera
diumenge, 7 de febrer del 2016
Curs de cuina vegetariana i energetica 12/03 16.30 h
Curs de cuina vegetariana i energetica edicio d'HIVERN 12/03 16.30H
L'Alejandra Schwartz ja comença a ser un habitual entre nosaltres, sempre ens ensenya noves receptes, aquest cop encara no se el que ens prepara pero ja anunciem el proper curs que en aquesta ocasio per problemes d'agenda es fara a la tarde.
el dia 12 de Març de 16'30 a 21h i sopar
Etiquetes de comentaris:
alejandra,
barcelona,
crudivegano,
curs de cuina,
sagrera,
sant andreu,
vegan,
vegetaria
Subscriure's a:
Missatges (Atom)