LA NOSTRA MISSIÓ

Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Ous farcits

Hola a petició de Noel anem a compartir la recepta dels ous farcits , els que vam fer ahir de segon plat .
Al principi els ous farcits no tenen molta màgia , però els he donat algun canvi en la recepta original .
Tallem a trossos molt petits el pebrot vermell , pebrot verd , porro , olives negres i tomàquet , tot cru , és la gràcia d'aquest plat .
Bé , bullim els ous uns 10 minuts . Tallem els ous i posem els rovells al costat de les verdures . Afegim la tonyina , sense oli .
Llavors ara hauríem d'afegir la maionesa, però nosaltres farem , lactonesa . 
Molt fàcil , una quantitat de llet , dues d'oli . Una mica de sal i qui vulgui , all . Batedora fins al fons i sobretot, no moure-la. A tota màquina i qualla de seguida . Si el poc d'oli de dalt no baixa , cap problema , ho ajuntem després amb cullera .
Ajuntem la lactonesa i ja .
Bé , problemes . Què passa si queda molt líquid . Jo li vaig afegir pa ratllat i farina de cigró , aquesta última , no gaire perquè dóna molt gust .
Ara ja només queda muntar , si els vam decorar amb dues rodanxes d'oliva i mitja , tenia una careta . jijiji
Bon profit .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada