LA NOSTRA MISSIÓ

Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.

dimarts, 4 d’abril del 2017

Ecofesta cooperativa

Estem preparant una festa per celebrar 

el segon aniversari del local i de la cope.


Un dia festiu en el que podrem asistir ale sportes obertes del local, tot de tallers, moments reivindicatius, concurs de truites, music aen viu, venda de llibres de segona mà per recaudar dinerons per comprar material  didactic pel menjador, l'arros que no falti...

Moltes col.laboracions des de la cervesa ecologica de NINKASI també artesana però el mes important Ecologica per l'ecofesta fins la Pastelosofia amb pastissos sense gluten bonissims, musica amb la veu de la Carry Lewis, swing ballable, els trenta panxes amb l'esperat concurs de truites, els tallers de tatoos, gentilesa de freeiNK, taller de bisuteria textil per KUS x tu, pintacares i micro obert amb la taula de les reivincacions de Institut per la Sagrera...barra amb bon veure i el nostre cuiner que no falti: preparant l'Arrós per 100!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada