LA NOSTRA MISSIÓ

Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.

dissabte, 13 de febrer del 2016

Quan t'agrada el que fas...no hi ha final

Preparar menús per ser menjats lluny d'aqui.
Fer que els teus fillets surtin amb vestit de mudar per fer patxoca.
Convertir una necessitat bàsica com és el menjar en un plaer pels sentits.
Taladrar les etiquetes en forma de fulla de plataner, triar la beta del color que més s'escau, trobar la manera més pràctica de fer un pack, repassar cada detall , cada ingredient amb consciència.



El resultat serà més bo o menys però estic convençuda que l'energia que transmet omple l'anima també del qui ho reb.
Aquest cop a més a cada etiqueta hi hem posat una frase bonica, com les de les galetes de la sort xineses.
Algú s'hi haurà fixat? només les més observadores.





Prepare menus to take and away. Make your little children go dress moved to patxoca .
Become a basic necessity like food is a pleasure for the senses .
Drill tags in a banana leaf , choose the most appropriate color beta , find the most practical way to make a pack , reviewing every detail , every ingredient consciousness .
The result will be more or less good but I am convinced that the energy transmitted also fills the soul of who receives it.
This time also we have each label is a nice phrase , such as the Chinese fortune cookies .
Someone will be fixed ? only the most observant .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada