LA NOSTRA MISSIÓ

Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.

diumenge, 21 de maig del 2017

La veganeria

Avui he volgut recordar perque recolzem als nostres proveïdors i els projectes que tenen al darrera. Molta de la proteina vegetal que fem servir al menjador i ales cistelles.
Si voleu rebre el llistat dels productes disponibles escriviu un mail a menjadorcalarosa@gmail.com
Es presenten així:
El projecte de La Veganeria, s’inicia a la ciutat de Barcelona a l’any 2011,amb la voluntat de participar en el retorn de l’artesania alimentaria a l’interior de la ciutat.
En uns temps on sembla que la paraula gourmet esta més de moda que mai, ens trobem que els aliments de producció vegetal estan produïts de manera industrial i destinats a les botigues de dietètica.

La Veganeria es dedica a la producció d’aliments 100% vegetals de manera artesana per canviar el rol que aquests productes tenen dins l’oferta actual.

El nostre projecte ofereix productes artesans que criden l’atenció i desperten la curiositat gastronòmica independentment de la nostra dieta. 
Comptem amb Obrador i botiga pròpia al Montseny.
Basem la nostra oferta amb l’elaboració de proteïna vegetal, així com tota una gamma de plats precuinats vegans.
Investiguem dia a dia sobre productes de consum lliures d’origen animal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada