LA NOSTRA MISSIÓ

Ecològic, Local, sa, amb Valors Socials i integrador de diferents dimensions de la persona. Volem introduir a través del menú diari dels infants una cultura del menjar. El menjador vol ser un referent en el menjar de qualitat per a col·lectius.

dilluns, 25 d’agost del 2014

Planeses el nostre principal proveïdor


Avui us voldria parlar de Planeses, el nostre principal proveïdor. Les verduretes i els productes frescos venen d'aquest projecte d'agricultura regenerativa.
En destaco unes línies del seu web per entendre que és això "de regenerativa".

PLANESES.cat

Fan cistella a domicili a Barcelona o a punt de recollida, interessant pels qui encara no tenen el servei cobert i els productes son de primerísima qualitat.
Serà amb ells amb qui engegarem grup de Consum de cara a l'Octubre, però això anirà arribant poc a poc, de moment us convido a que visiteu el web per saber de quin peu calcen.

PLANESES-AGRICULTURA REGENERATIVA- Besalú

A Planeses treballem la terra utilitzant les tècniques de l’agricultura regenerativa. L’agricultura regenerativa busca restaurar la vida i la fertilitat de la terra a partir d’un coneixement profund de la biologia del sòl viu i fen servir els recursos de l’entorn.
Les tècniques de l’agricultura regenerativa ens permeten:
  • reduir els costos variables reduint la dependència de la compra de fertilitzants, tractaments sanitaris i consum de petroli;
  • augmentar el rendiment amb produccions més grans en menys espai;
  • oferir productes de qualitat econòmicament més accessibles;
  • treballar amb la natura, respectant-la i aprofitant els seus beneficis;
  • que el pagès pugui tenir el control de la seva terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada